School's cool
MENU

Brede School


School's cool is in Waddinxveen een van de activiteiten van de Brede School Gouda.  Dankzij financiering van de gemeente Waddinxveen, het Coenecoopcollege en het Oranje Fonds kon Waddinxveen schooljaar 2015-2016 starten. 

bsg 111.jpg

Informatie over de werkwijze van School's cool vind je hier.

Mentoren gezocht!

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Heb jij gemiddeld 1 ½ uur per week zin om een leerling te begeleiden bij de overstap naar de brugklas, neem contact op met Arie Buur. 

Heb je een of twee uur per week beschikbaar? Meld je dan HIER aan voor een kennismakingsgesprek! 

 Actueel

Arie Buur bij RTV Gouwestad

Vitamine A (aandacht) voor brugklassers
Uitzending


Bianca Derks stopt als mentorcoördinator!

Bianca Derks draagt de mentorcoördinatie taken per juni 2017 over aan Arie Buur, die ook projectleider is van het mentorproject Gouda, Waddinxveen en Bodegraven-Reeuwijk. Bianca rondt de lopende mentoraten van lichting 3 af. 


School's cool bestaat 10 jaar!

School's cool  vierde 18 januari haar 10-jarige bestaan in Gouda tijdens de jaarlijkse winterhappening. We namen 18 januari ook met veel trommelgeroffel afscheid van de leerlingen en mentoren van lichting 9 in Gouda en lichting 2 in Waddinxveen. 


Opnames voor RTL in Gouda

RTL heeft een kort item gemaakt voor School's cool Nederland. De opnames zijn in Gouda gemaakt met medewerking van  een van onze koppels, Jan Hogendoorn ( directeur van de Meander) en Maria Wassink als landelijk coördinator.

 

 

Contactpersonen


Arie Buur
Tel: 0172 572726 / 06 4637 3749
e-mail: arie@schoolscoolgouda.nl

Adres


Eerste E.J. Potgieterstraat 21
2802 LD Gouda

Brede School Mentorproject
Postbus 161
2740 AD Waddinxveen